Baju Beby

Hai mummy.. Nk tny mummy2 yg 1st preggy bli brg2 beby online kt mna? Lazada ke? Cer share.. Sy 1st preggy..

83 Balas

first dlu ada online, ada kat qq baby.. dan jpo..sy suka beli bond bundle gred A.. anak next ni sbb pkp.. maybe online je semua..

shopee & try set deedodoy pasti puas hati set lengkap utk pkaian baby... DH x pyh pikir tinggal toup ckit2 je lg utk brg lain

lebih baik beli dekat shoope tapi kene tanya sepanjang pkp jalan tak. ada yang tak jalan. lazada pun okey tapi take time

Sy beli dekat shopee tp bg sy kain kurang selesa. Lastnya menapak sendiri naik mall cari baju, baru puas hati

barang baby seronok bila kita tengok depan mata, boleh pegang boleh belek. syok masa nak shopping kat kedai. serious.

Sy beli dkt shoppee je murah2 hrga. Bru selesai beli bju2 dia, nti dh blh prepare basuh bju dia dan pack siap2. 🤗

Wahh.. Tq mummy's semua 😘😘 Tu la musim pkp ni.. Nk shoping pn on9 je.. Okey bg pendapat n cadangan 💕💕

Depend dear. Yg pasti download lazada dn shoopee pastu compare hrge .. Tgk mne ok . Yg tu la sy beli ..hehe ..

Setakat ni saya tak pernah beli baju online lagi. 1st baby, baju semua beli kat manjaku baby mall 🤗.

Beli kat servay ja semua jenama ada juga.. Kalau Area kk la.. Musim pkp nie takut beli barg on line..