Baju Beby

Hai mummy.. Nk tny mummy2 yg 1st preggy bli brg2 beby online kt mna? Lazada ke? Cer share.. Sy 1st preggy..

83 Balas

Saya 99% beli shopee online 1st preggy alhamdulillah bajet RM 600 termasuk barang mummy🤗

masa sebelum PKP beli kt Aeon.. sepasang baju yang lubang2 tu bila offer boleh dapat RM5 je..

beli kt Deedodooy fb..berbaloii semua lengkap xyah nk cr lg just beli yg beso² je mcm pmpers

Beli kat shopee & group fb sikit2. Tp mcm xpuas hati, kena p kedai jgk tngk depan2 😂

Memula g expo sbelum pkp. Tetiba dah pkp no, shopee tu tempat paling best. Hahahaha

Sy bli dkt Next.com sb baju & warna lawa². H&M kalo nk bli bundle 3psg cute²

memandangkn pkp terpksa beli dkt shopee mahal postage namun x pilihan 😢

brg² beli kt shopee..jimat sgt...baju beli kt mall..kt manjaku pon murah juga...

3y ago

mitten & booties kt shopee..ada warna²..

Musim pkp bli dekat shopee ja.. Hehe.. Alhamdulillah brg yg sampai elok.

Shopee & lazada time 11/11 sale. Borong semua. Time sale jimat banyak.