ramadhan breastfeeding

hai all mummy. boleh x mummy share.. how u all manage full breastfeeding semasa ramadhan. Dr segi pemakanan... jadual penyusuan serta penyimpanan stok susu...

1 Balas

malam sis bnykkan minum air putih. sahur sis minum susu kurma untuk tenaga kita . pemakanan sya ambil mcm biasa je lebih kan sayuran dgn ikan 😊

5y ago

sya xde ambil apa2 supplement. cuma saya lebihkan air putih je. pemakanan sya pun xde la terjaga sngt 😅😅 sya mkn je ... cuma sya mmng rajin minum air putih.