Gestational Diabetes

Gdm mummy. How do u eat? Im hungry all the time. How do u guys eat?

3 Balas

3 main meal tu cuba bykkan sayur dan complete ada carbs, protien dan fiber (try kurangkan garam kalau masak sendiri) I tried this method and it works!

jgn mkn nasi terlalu byk nnti takut kena diabetis pulak...just take biskut oat

5y ago

Biskut kering jacob je di galakkan or roti wholemeal sbb biskut lain kebanyakkannya ada hidden sugar. Beras pun sy mmg elakkan beras siam.

nasi suku syur byk... balance la buah pun xleh byk sgt.