Puasa & Breastfeeding

Hi mommies 🌸 salam ramadhan! Jom share pengalaman mommies yang breastfeeding dan berpuasa. Apa petua mommies prepare utk berpuasa? Susu drop tak? Atau baby ada meragam tak sejak mommies start berpuasa?

1 Balas

sejak puasa sye puasa mana yg mampu je. selalu nye sampai pkul 10 je 🤣 lepas pump 2kali jadi mengigil. plus susu mcm mula nak drop masa tu sbb xde minum air. so sye buka je. cuma tiap2 hari niat mcm biasa je. buat takat mampu je.