Hai mummy boleh share Kenapa jadi mcm nie ehh

Hai mummy boleh share Kenapa jadi mcm nie ehh sy Ingtkan nyamok Tapi satu badan plak 😥😥

Hai mummy boleh share Kenapa jadi mcm nie ehh
23 Balas

Ank sye pnh kne. Jdi gtl² gitu.. dktr sahkan alergik trus kne msuk wad.. tpi msa dlm wad sye ikhtiar dgn air kelapa alhmdulillah hilang.. trus boleh blik .. tpi esokan tu naik pulak.. nsib la sye boleh hndle sbb dh thu duduk dkt wad dktr cuma bgi obt dmm je, mmg tkkn bgi antibiotik.. so cuma spu lotion yg dktr bgi..

g klnk nnt akn dpt ubt mcm ubt kapur tu. anak saya pnh kne mlm tu kne sblm esok nk g klnk mlm tu ibu sy bg pertua bedak sejuk + dgn ibu kunyit tumbuk sapu kat area bntat² tu. esok nk g klnk alhmdulillh dah kurang tp trskn jgk g klnk pastu dktr bg ubt kapur.

anak menyusu badan ke sis? Kalau ya, Mungkin allergic apa yang sis makan. Kalau tak, Mungkin allergic persekitaran atau apa yg dipakai. sabun bayi etc. boleh rujuk doc ni. takut baby gatal. kesian

bwklaa ke klinik terus lebih baik, minta pndapat dsni pn tak sume momies2 yg thu .. hati2 pos gmbr ank mcm tu

Mcm gegata la sis...aritu ank sya ad kne jgak mcm ni 1 bdn, bwk pi klinik sis...sian ank awk, gtal tu...

Allahu siannya. Nampak macam gegata, macam alergic pon ada. Better check sama dokter sis.

Alaaa kesiannya... Mcm gegata pon ade mcm allergic pon ade.. G jumpe doc cpt k.. Sian bby

mgkin kena ggit smut kcil tu , pstikn sblm pkai pmpes brsih kn dlu 🥰

Allergic ni, kalau anak sya allergic bedak, x tahu la anak puan

macam kelompok garam sis x bagi mandi garam ke tgok cam nak...

4y ago

uishhhh..pedih la baby mndi air garam..