GASTRIK DAN ANGIN NORMAL KE YA MASA PREGNANT

Sejak tahu ?? nie, kerap kena gastrik and angin satu badan. Kenapa ehh, normal ke?? Lagi pun nie 1st baby

8 Balas

normal.. org mngndung mmg bnyk angin dlm bdn.. sbb kne elakkn minum air berkefien, mkn mknan sejuk.. tidur kne beralas jgn baring atau ddk atas lntai.. nnty lgi sakit bdn

Normal sangat tu sis badan kerap berangin time early pregnancy. Sis boleh minum air halia untuk kurangkan angin. Tapi jangan lah minum tiap hari air halia tu.

normal sis awl2 trmester ni sy pon sme mc sis jugak kerap berangin rasa tk slesa sgt..

sy masa 1st trimester kjp2 rasa angin tolak di tekak. normal la agaknya

nrml sis..awl trimester mcm2 pnykit dtg..lme2 nnt ok la

Yes normal sis .. especially in first trsmtr

5y ago

Oh yeke, tksih ya 😊

yaa nrml sy pun prnh bgty

yup