Date suami dan isteri

Hai mummy apa you guys rasa bila ajak suami date berdua je dan tinggalkan anak you dekat pengasuh(anak baru 10 bulan). Saya mula2 ajak lepastu suami cakap kesian tinggal anak sesorang nnti rindu. Tapi saya dah lama tak date berdua dengan cik suami dan rindu nak berdua tapi ayat cik suami tu buat rasa serba salahlah pulak. Pendapat mummy2 macam mana?

14 Balas

Sama husband sy asyik cakap kesian anak, haha.. tp kadang2 ade juga keluar bedua