Sesema dan batuk

Assalamualaikum sy nk tnya MCM mna nk hilang kn batuk dan sesema ank baru 5 bulan 29hari,3 hari lepas dh gi kelinik Dr bgi ubat batuk,demam dan ubat titik hidung tetap sama jugk tk mau kilang jugk batuk sesema Dya tu demam panas dh ok sikit Ad petua² ap² tk

2 Balas

Baby saya pun umur lebih kurg. Selesema n batuk juga. Pegi klinik td doktor bg ubat demam shj. sbb dokt tak syorkan ubat batuk utk baby. Utk selesema sy guna Sterimar Baby saja utk kurangkan selesema dia.

samala .. anak saya pon batuk+selsema sayatry petua sapu minyak bwg putih yg d bakar ..skrng tengh monitor lagi ..