morning sickness

hai mummies..normal ke skrg ni sy pregnant 6w++..sy loya Dan muntah seminggu je..Lepas dpt ubat Dr klinik terus xde loya..ibu2 ade yg mcm ni x? Rasa pelik sbb selalu baca org lain punya MS ni Lama...kalau normal eloklah abb xlarat sebenarnya walaupun cuma seminggu ..ke nnti Ada dtg balik..

5 Balas

Alahan sj pnjg smpai 6 7m pn still ada.. paling teruk g kk pening muntah tehidu bau kk 😰 xda mud nk kluar ruma huhu.. sngsara tu yg psti ..