Pusat baby tersembul

Hai mummies, Siapa ada pengalaman anak pusat mcm ni? Pusat anak sy makin tersembul keluar, bila pg klinik doc ckp tu biasa nanti akan hilang sendiri tp risau sbb tengok makin kembung. Ada tak cara nak kurangkan kembung tu?

Pusat baby tersembul
20 Balas

Brpa bulan ni? Yg pnting jgn bgi nangis slalu nnti makin kembang. Lpas tu tuam kerap inshaAllah surut...

Dulu saya selalu tengok nenek saya tuam baby bila habis mandi. InshaAllah tak ade masalah pusat timbul.

Beli kt farmasi.. kt shopee pun ada jual.. insyaAllah mujarab.. xperlu tampal syiling ke apa..

Ibu jari kita Tekan pada Pusat sambil selawat.buat selalu selawat tiup pada jari

Sapu minyk bebiku dgn tangan secara urutan membulat di keliling pusat..

pusat anak sy pun camni

x tuam ke lps mandi?

tuam laa pusat dye

Cuba tuam

Tuam sis

4y ago

Baru prasan..post ni dh lama..xpe la, jd panduan utk ibu2 yg ade mslh yg sama..