Fibroid

Hai mummies. Saya dah pregnant 8 minggu. Doc sahkan saya ada fibroid. Tapi doc kata setakat ni ia tak menganggu tumbesaran baby. Tapi saya risau sangat. Ada tak mummies yang mempunyai pengalaman macam ni?

2 Balas

Sye pun ada 3cm lebih time 14w. Sye jaga mkn. Mkn buah & sayur. Selalu fikir positive. Alhamdulillah baru2 ni scan dekat pakar doctor ckp dah takde. Maybe dah kecut

Saya ada fibroid dan 2 cyst .. Tapi doktor pantau .. Fibroid memang ada sblm pregnant .. 2 cyst ada semasa pregnant .. Then doktor ckp xd apa apa yg perlu dirisaukan . Doktor akan pantau 🤗