Fibroid pregnant 11 weeks

Salam mummies semua, nak tanya sikit bahaya tak kalau doc scan kata kemungkinan ada fibroid? Saya baru 11 minggu, doc kk suruh repeat scan lagi 2 minggu nak Tengok fibroid tu membesar atau tak. Ada tips tak? Kena jaga pemakanan ke?

1 Balas

sy pn ada..mmbsar jg...tp lama2 dh xnmpk maybe tersorok.malas nk fikir sbb xleh buat apa pn haha..doa2 smga ianya hilang dgn kuasa Allah

8mo ago

sbnrnya xkcut kot sbb masa pregnant, dia mgkin berselindung di balik baby...lps beranak, sy pn xscan lg..