simptom hamil

Hai mummies, normal ke awal2 pregnant langsung tiada sakit breast... sbb org lain semua ada simptom sakit breast...sy upt positive tapi tak ada rasa ap2..cuma pening kepala je sgt2 dgn cramp mcm senggugut

1 Balas

i think lain orang lain rasa. i takde rasa sakit apa apa pun kecuali sakit badan lah ( sebab berat bawa perut ) 😂 muntah ke apa semua takde. sakit nya masa sejam sebelum bersalin je. tu pun sakit meneran. even a week before bersalin tu tumpah darah semua pun still tak rasa apa apa. tapi kan... alhamdulillah sangat lah Allah bagi kesenangan masa mengandung. semoga sis pun dipermudahkan. kadang tu tengok orang lain alahan masa preg kesian je:(