Lendir jernih

Hai mumiss...perna korg alamai x keluar lendir dr miss v tp jernih n lengket mcm jernih telur putih tu..now 26weeks alreday..1st mcm ni sbb prgnant ank2 sblm ni x perna pn..sorry ganggu all mamisss?

12 Balas

Sy tgh alami skrng mula jernih mcm tu da lama2 dye tukar wrna jdi wrna kuning pstu duk msokkn jari dlm miss v time bsuh ad ketulan.. Lpstu pgy jmpe dc2 ckp kncing kotor lpsty dc bagi ubt antibiotik dgn ubt yg msok dlm miss v kite bagi kuman tu x membiak.. So karang keputihan sy da makin pulih sbb mkn ubt antibiotik dc bagi.. Hehehe.. Skarang sy da 13week

4y ago

Cephalexin monohydrate 250mg cap

Saya pun kena. Tapi kadang2 je jadi.. Lebih kurang macam keputihan tapi sy pun tak pasti betul ke tak. Lagi satu dia tak berbau pun dan tak memudaratkan apa2 pada badan sy.

normal je tu sis.. selagi x bebau x gatal2 miss v tak betuka jadi hijau ok je tu.. saya pon ada keputihan masa pregnant bile ckp kat misi2 kata xde pape normal je tu..

Normal je sis. Tapi waktu checkup kene bagitau misi. Kalau keputihan tu bertukar warna/bau doktor akan bagi ubat. Ape2 pun keep positive ye!

In shaa Allah normal selagi miss v xgatal and keputihan tu xberbau. Apa2 pun next check up kena bgtau nurse, in case nurse nak check...

Tuh normal sis. Masa saya pregnant pon sama mcm nie. Kalau berbau dan tak gatal dekat miss v rujuk klinik sis.

Camni ke?aritu Saya Ada tanya doktor.doktor ckap keputihan je tapi jernih Dan xde bau.

4y ago

Hati2 laa yerr sis...

Normal je tu sis..kalau warna selain putih then berbau,pergi klinik

sy rasa normal sis selagi tk gatal n berbau..

Tq all for info..syg korang..😍😍😍