RAWATAN WAJAH

Hai mumiesss ,, nak tanya siapa kat sini pernh tak buat rawatan co2 laser kat wajah time pregnant .. sbb ad klinik kata boleh buat , ada yg tak boleh ? Rasa rasa boleh ke buat eah ? Sbb ad doc ckp perut jauh dari muka 😅 Bila google kata tak boleh .. 😅

2 Balas

better tunggu dulu sis. kalau jadi apa2 menyesal nanti. saya time pregnant muka tumbuh macam2. kulit mengelupas, bintik2 merah, jerawat. padahal sebelum pregnant flawless jerawat ke parut tak ada. nanti lepas bersalin baru buat ye sis.

1y ago

Itula risau jugak breakout kan .. tq sis infoo 😊😊

Saya tanya doktor kat klinik aesthatic dia cakap facial biasa je boleh. lain2 macam laser tu semua tak boleh.

1y ago

Yg sy pergi ni kata boleh 😅 bila sy google smua kata takde research lg better no 😅