Selamat ke buat rawatan facial mcm kat bawah ni? Skrg 1st trimester. Muka rasa kusam & tak bersih.

Teringin sgt nak buat rawatan. Mmg staf situ kata selamat je tapi risau jgk dorang just nak kejar sales kan. Nak tanya pendapat mommies kat sini. #bantujawab #SeriusTanya

Selamat ke buat rawatan facial mcm kat bawah ni?

Skrg 1st trimester. Muka rasa kusam & tak bersih.
1 Balas

Kalau saya, saya tak buat sebab tak tahu diorang pakai product apa. Saya ni jenis yang particular sikit. Saya suka baca satu2 label ingredients kat produk tu. Waktu pregnant ni memang normal kulit muka kita berubah. Perubahan hormon kan. Lepas bersalin nanti baru kembali normal. Saya sendiri ambil masa dalam setahun setengah untuk dapatkan balik kulit, bentuk badan, celah2 yang hitam masa pregnant 😅 sekarang dah putih balik🤭 For the time being, just embrace yourself in your new journey. Chill and enjoy your pregnancy journey. Always lean onto your husband for support🌹