Hamil semula selepas keguguran

Hai monies 9/8/2019 sy keguguran 3bulan...sy mengandung kantung kosong 12/9/2019 period pertama selepas keguguran Smpai skrg sy x dtg period. Dah lewat Dlm 6 hari..rasa siptom mengandung tu mcm Ada...tp belum buat UPT... Soalan sy:1.normal@x selepas gugur x sampai sebulan mengandung semula..

16 Balas

Sy mcm sis jgk. Misscarriage mase 12 weeks, pastu dlm tempoh 1 month cm tu sy pregnant balik. Skrang alhamdulilah anak da 1 years 3month..