bleeding

Hai momy,sy nk tnye,kalau ade sedikit bleeding kene p hosptl ke..?

6 Balas

Bergantung dgn brpa minggu kandungan, tempoh & jenis drah yg keluar.. kalau kandungan masih awal, bleeding coklat x banyak/stakat spotting, x lebih 3 hari, tu boleh dikira implementation bleeding(benih baru nak tepek kat rahim).. tapi, kalau coklat/ terutama fresh bleeding, tambah lagi makin hari makin banyak, awal pertengahan atau akhir tempoh hamil, tu kena pergi hosp..

T.kasih semua..alhamdulillh...ok semua..dr ckp rahim luka sikit.. Die ckp jgn buat kje bert..mgkin sy terlompat smlm mase ambil buah..alahaii..kdg lupe tgh pregy..😅

5y ago

Aamiin...inshaAllah...

better pegi ja sis. bila doc check lagi tenang tau baby okay ka tak.

Yes sis. Nurse bagitau asal keluar darah mesti pegi hosp.

5y ago

ye lps kena mcm tu trus suami bt keputsn nk ke swasta bersalin tpi ble org bercerita doc tu mmg bermslh ske mrh2 org so terima n doa smoge nnti bersalin xdpt dia...rse tkt nk ke hopsitl pn de da...😭

Terus pi hospital sis...

Ya .kena pergi

5y ago

Ok...sy tgh otw hosptl