Bleeding jika bersama

Hai mommy, sy nak tnya.. doktor ada tnye sy bersama suami ke x.. Sebab masa tu bleeding.. Tpi mende tu jdi lepas sy blik dari supermarket maybe byk jln atau berdiri.. Kalau bleeding bersama tu mksdnya lps bersama akan bleeding atau lps bersama dia ambil tempoh 3 hari ke atas tuk bleeding tu? #sapeadapengalaman.. #firstmom

2 Balas

sy masa awal pregnancy sampai week 15 mmg jd mcm nii.. masa week 13-15 tuu mmg dia x keluar terus darah.. kdg lepas sehari.. pastuh stop bersama sampai week 20 baru try bersama balik, alhamdulillah okey dh.. mmg sy ke emergency masa bleeding tuu.. dia suluh tengok semua mmg ada luka pada dinding pintu rahim.. doktor cakap ada sesetengah org hormon masa pregnant buat kawasan sulit kita tuu sangat sensitive, cepat luka..

1mo ago

sekarang dh 23 weeks.. alhamdulillah okey dh semua.. tp takot² jgk nk bersama

dua2. dan tak normal klu bleeding spnjg pregnancy walau apa pun sebab.

2mo ago

"maybe" tu saja bukan statement yg meyakinkan. bab pregnancy bdn masing2 berbeza. kawan awk tak share bdn dgn awk, so jgn pukul rata.