Buka buku pink

Hai momy²..nk tnya..ada x momies yg nurse dlm nie? Skiranya tmpt tinggl kita ada klinik..kita blik pn hri sabtu ahad sja..tmpt krja kita ada klinik juga..kt nma prlu kita nk bukak buku pink ya?tmpt tinggl kita ke or yg dkt tmpt krja?

1 Balas

Biasa bukak buku pink ni nurse akan ikut alamat tempat tinggal kita sebab kadang2 nurse akan ada lawatan ke rumah 2-3 kali sepanjang kita mengandung. Lawatan ke rumah ni memang dlm KPI diorang. Nak senang, puan call klinik tanya mcm mana. Sy bukan nurse tapi sy staf hospital

3y ago

alhamdulilah..terima kasih ats pnjelasan ya puan..