kancing gigi

hai momy, sya kena inject kancing gigi kemarin..sakitnya.. lepas tu malamnya sya rasa pening2 dan mual. peningnya tu sya nampak dunia ni bepusing2. sampai la hari ni masih pening2, rasa lesu, kebas tangan. normal ke tu? bln depan second inject. org ckp lg sakit. huhu.. iye ke?

2 Balas

Sy inject yg 2nd tak sesakit yg 1st. Yang 1st seminggu rasa bengkak tangan, tido pon x selesa, yg 2nd kalau sentuh je baru rasa sakit.

Aduii serius laa sakit ? Alamak 😅