ibu risau

Nak tanya ibu2 lh.. Bila dh 37week.. Baby mmg gerak slow ke.. Bkn x geraknya.. Tp slow.. Xsama mcm 7 8 bln dulu.. Bila gerak smpai. Senget2 perut.. Ni dia gerak just nampak timbul2 je.. Lpstu dh.. Nanti timbul lg.. Xde dh mengeliat2 sampai senget n geli perut..

1 Balas

Klau risau bolei ja g kcemasan sis. Ckp baby kurang aktif. Tp prepare brg jugak tkut kena tahan wad. Sy mggu ke 35 gtu kot. Baby mcm kurang aktif . G hospital. Doc than wad 1 mlm. Nseb mmg da ready brg klau2 kena brmlm. Esoknya da kluar wad sbb jntung baby smua ok. 😊