assalammualaikum

Hai momy sume..sy skg 32weeks..alhamdulillah? & ank first jadi mmg xde apa ag pengalaman..nak tnya kalu tb2 sakit bahagian bwh tu..normal ke? Tapi bru hari ni rasa..sakit tu yg wat org trkjut..duk diam tgok tv smbl bby gerak2 dlm perut tb2 rasa sakit..tapi kejap je..pastu da xda..

2 Balas

Itu braxton hicks contraction, anak sulung dlu ..hehe, xtau ape.. risau tu yg gi spital.. tak pasal2 kena tahan masuk wad, 2 3 hr keluar

5y ago

Oh baik.tq.nti klu ada ag pas ni..nti nk g chek.

Braxton hicks kot sis.. Practice sebelum contraction yg sebenar.. Tapi apa apa pun, boleh check klinik dulu..

5y ago

Ok tq..😊