Overdue

Hai momy smua...sy pregnant ank prtama, due date sy 12/11 spttnyaa tp smpai skg msih x b'salin lagi.. dh lebih 9 hari.. baby msih aktif lagi bergerak.. xda tnda2 nak bersalin...risau dan tension tkt baby ad mslh.. boleh x share sepa ada pngalaman mcm ney ?

2 Balas

Tak pergi hospital ke sis?? Selalu nya klinik/hospital akan bagi tarikh untuk induce kalau dah overdue, takot baby dah berak kat dalam lagi bahaya..

saya selalu kena pesan...kalau sudah lepas due dalam 9hari...kena serah diri...