37 weeks due 22/11

asssalamualaikum.. hai nk tny, ad x momy y due date 22/11 tp dh slmt bersalin? sy 37w...neves jgk nih haa nk tggu bby kuaq. tp xda tnda2 lgi nih#ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

15 Balas

saya 15/11 tapi dah selamat bersalin 11/11 Masuk wad 10/11 sebab perut mengeras, Dr cakap dh ada contraction cek jalan dh 2cm. 7pagi 11/11 cek lagi dh 4cm kul 1tghari dh 6cm terus tolak LB kul 3ptg selamat bersalin babyboy🤗

2y ago

tak memulas cuma sakit perut tegang dekat ari² tu mcm contraction tapi tak lama dalam sejam tu 2 atau 3kali sakit,

Saya pun belum bersalin jugaa..Haritu warded ad bukaan 1cm n doc bagi discharge n pantau dekat rumaa..Sekarang tunggu tanda,contraction da kerap.Moga kita sama2 dipermudahkan bersalin nanti.Aamiin

2y ago

tulaa..lambat jugaa bukaan mengandung kalinie..sebelumnie kalau da ad bukaan dalam masa 24jam bersalin daa..bby syok duduk dalam perut lagi 😜🤭

sy dah kene schedule induce 8/11 sbb gdm kalau tak due sy 24/11. neves tu biasa sis. sis tunggu je lagi tanda2 nak bersalin. insha Allah semuanya dipermudahkan buat sis.

2y ago

btw, thank you

38weeks smlm contraction fake dah mula dah...doakan sya slmat mlhirkan baby ..ikut trik swasta 26 tpi krjaan bgi trik 17/11

2y ago

Aamiin smoga slamat bersalin ya

sy 15/11 ..blm bersalin lagi.. bby seronok xmau kluar.. sedap kot dduk dlm perut blh mkn sedap 🤭

2y ago

dah.. emergency cser.. ank jantung dah lemah.. sbb dah lama sgt leaking.. 5.58 pg 15/11/2021. 16/11/2021 bru bersalin.. sekarang ank dh nak 4 bulan 😊

sy pun gdm dan d akn brsalin awl 2 mnggu ujung bln ni .. smoga kita semua slamat melahirkan ya .. nervess sbnarnya

2y ago

Aamiin ya Rabbal Alamin .. kita smua selamat bersalin

Sama la kita 22/11,hrini 38 weeks 5days xde tanda lg,cuma perut kerap mngeras pastu stop n makin sakit kat pelvic ja

saya USOD tp dr kate dah cukup bulan. skrg kat wad nak kene masuk belon sbb belum ade contraction 😥

Sy tahun dpn..tp nk wish u all the best n moga dipermudahkan dgn baik 💐😊

3y ago

baru masuk bln ke4,insya Allah. ☺

Sy due 27/11.. xlarat da rasa nk jln..baby mmg suka duk dlm perut lg ea🤭

2y ago

38w 3hari