baby tak popo

hai momy semua..sy nak tanya pendapat momy2 kt dlm ni kot2 ada yg blh jawabkn..baby sy br nk masuk 3bln n full bf..tp dh seminggu dia x popo..sebelum ni dia popo elok je tiap hari..xpe ke yer?pernah terbaca dulu diaorg ckp klu bby full bf xperlu risau..tp biasa la hati seorg ibu kn mesti tetap risau gak ? kena bwk p check klinik ke atau tunggu je smpai dia popo? maksimum brape lama ek nk tunggu dia popo?ank2 sebelum ni pn xpernah camni..hope ada yg blh tlong jwbkn ☺️

2 Balas

Betul.. kalau baby full bf normal x poo walau seminggu.. ank sy full bf x dinafikan as a mom mmg risau mse ank x poo.. tp dh lama2, dh byk share pngalaman sme dgn kwn2 yg full bf ank dorng rse lega..

4y ago

tq sharing yer sis..bby sy mmg full bf..msa check up aritu sy ada tnya nurse..nurse pn ckp benda yg sma..selagi bby x meragam,perut x kembung n kentut elok xperlu risau wlau bby x popo lebih seminggu..lega ckit bila dengar camtu ☺️

Die jgn smpi 4 atau 5 hari sis.. Klu tu bru bwa g check..

4y ago

ok sis..tq info yer ☺️