Keliru

Hai momy semua.. Sy first preggy.. Now skrg da 26w..semalam pergi scan dekat klinik doctor ckap size anak besar mcm 29w..doc tnye sy betul ke due yg sy dpt dari mne.. Due sy dapat dari htar.. Ada tak sesape pengalaman mcm sy..

1 Balas

Salam...br kawin ke?? Sbb mcm sy dulu...ikot tarikh period 10week, tp scan bby 12week, pastu sy ckp masa nk kawin tu sy mmg lewat dtg bulan 3minggu, then masa hari kawin, br period....so doctor pun faham... (mse doc tanye, rasa mcm die tuduh kite buat sblm kawin pulak 😊😊)