berat badan

hai momy nak tnya, normal tk dri awal pregnant sampai dah masuk trimester kedua tiada selera nk mkn? berat naik pun cuma 1kg je

9 Balas

normal .. sbb sy pun masa awal pregnant xde mabuk and apa2 alah tapi xde selera makan.. apa yang kita biasa makan terus dah xboleh nak telan.. jenuh juga la paksa makan daripada 2bulan smpai 4bulan .. masuk 5bulan sy okay sikit dah bab makan n suka follow parents g kenduri kendara sbb nak makan best2 😅😅😂