Positive covid

Hai momy ade tak yg +cov 😌 saya baru cek harini then dpt results + maybe sbb kk sy selalu check up baby kat situ terkena sebab situ ada kes ..sy kena sruh kuarantin kat rumah je ..nasiblah husb negative. Ade tak cara nak cepat sembuh ? Risau dengan baby dalam perut 😔

2 Balas

kalau dh fully veccine tk perlu risau sis, bnykn minum air, air lemon n madu, rehat secukup, pengudaraan yg bagus buka tingkap. santize, pastikan barang yg suda d gunakn sanitize. last month positive so far tkde effect pape kt ibu dn baby sembuh sepenuh nya selepas 14 hari quarantine.

mg smua nya baik2 shj....aamiin..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya .Allahuma aamiin Ya Mujib