Ibu 2bln 5hari

Hai momy 2.. Boleh bgi cadagan nk bgi kurangkan rsa loya +lida pahit+beagin + gestrik x? Perut sentisa rsa pedas.. Wlupun selepas mkan..

2 Balas

kalau saya masa berus gigi mesti kasi keluar acid kuning tu.. klo xkeluar, 1ari rasa loya, mual jak... klo lidah pahit sis blh try & error mana makanan yg sis sesuai, try makan asam2 manis @ masam.. manatau berkurang.. minyak angin, sama ada minyak kapak @ minyak kayu putih xpernah tinggal, hidu2 @ sapu kat leher @ hidung boleh kurangkan loya juga.. sis kena try & error yg mana sesuai dgn sis.. tiap ibu xsama..

kurangkan mknn bergoreng dan mknn pedas