Baby period

Hai mom..sy bru bersalin baby girl seminggu yg lalu..berat 3.38kg.. Soalan sy..setiap kali sy mencuci pampers baby sy..saya perasan mcm ada lendiran seakan darah period..blh tak mom share kalau ad sesiapa yg pernah alaminya Normal ke keadaan mcm tu..perlu ke sy berjmp doc

1 Balas

kalau baby girl normal ada darah tompok skit2, nanti takde dah. hilang dgn sendiri. tp kalau banyak sangat darah pd najis sampai berhari2, refer doktor terus .