Cik bunga masih terasa ngilu

Hai moms yang bersalin normal dan dijahit, ada yang punya pengalaman tak sudah 5 bulan lebih tapi kadang2 cik bunga terasa ngilu? Belum bersama lagi selepas bersalin. Tapi boleh tahan syeram bila ngilu datang.

3 Balas

ya.. seram itu pasti.. sama macam saya . tapi cuba sebelum bersama. guna pelincir atau licin kan dulu . slow2 je.. . macam kes saya. saya cube posisi saya kat atas. so, kalau sakit atau ngilu.. saya bole slow/stop/rehat sekejap... 😬kalau tak tahan ngilu. boleh bincang dgn suami.. guna kaedah lain utk puaskan dia .