mom to be

Hai mommy,sy nk tanya.. normal ke klu kita spotting.. sy spotting da seminggu lebih tp perut x sakit.. anak kedua.. anak first ectopic,kena operate, setelah setahun lebih baru dpt merasa preggy balik.. alhmdulillah.. risau la plak bila ade spotting ni. .. belum pergi klinik lg sbb rasa mcm awal sgt.. baru 4 week

2 Balas

Sama mcm saya sis,dah 2 minggu lebih spotting...check swasta bagi ubat kuat rahim dan suruh bedrest,g kk doctor ckap ok...bagi tmpoh 2 minggu utk check up

Kalau ada sejarah ectopic, walaupun spotting still kena pegi check jugak utk confirmkan lokasi pregnancy

5y ago

sis 4 minggu ye? sama dgn sy..upt sis dah terang ke belum? sbb upt sy satu line terang dan satu line samar2..harini ada spotting sikit. risau la..harap btul la pregnant n bukan darah period😔