39weeks

Hai mommy's. Siapa kat sini mcm saya dah 39week tapi belum bersalin lagi. Or ada pengalaman tak?

16 Balas

saya anak no 3, sampai saya kena serah diri sbb edd dah lapsed. Smpai labour room baby x nak kuar2 lg. At last induce sama jgak bukaan still 3 cm terus buat emerg czer sbb baby dah distress.

Sy 38w pun takde apa2 tanda lagi.. harini checkup bp pulak tinggi🤦 esk kne repeat lgi kalau tinggi lagi kne on ubat.. semoga kita semua dipermudahkan bersalin nnti

saya dh 39weeks 1day xde tanda bersalin cuma lendir2 je lah keluar tpi xberbau dan xgatal xde campur darah

saya bersalin 40minggu.. baby nak keluar betul2 ikut date due yg doc bg hehe. btw goodluck 👍

sy Pun skrg 39week 4day Tpi Adaa Kluar sikit2 mcm lendir darah Cmpur putih tpi tdk terasa sakit lagi

4y ago

tu tanda bersalin puan kena p hsptal..

Saya da 40minggu 5 ari.. Overdue.. Esok baru admit wad.. Klu x d bukaan jalan.. Sy kena induce..

1y ago

baby selesa dlm perut Kut Smpai tknk keluar😌😂apa² pun . semoga di permudahkan😊

Sy bersalin 39 minggu first baby. Tak ada tanda langsung,tau2 dah 3cm & terus bersalin 🤭

4y ago

tergerak hati nak cek. tau² dah 3cm.

Sy pun dh 39w tp blm ad tanda nk bersalin...kita sama2 doakn dipermudahkn

Pengalaman anak pertama 40 mggu Anak k 2..40 minggu 3 Hari..

Saya 39 mggu 2 hari..belum besalin lagi,tanda pun xde lagi