baby first

Boleh tak ibu2 share minyak angin yg sesuai dgn baby bru lahir? Sbb minyak angin yu yee tu panas jgk..

22 Balas

Mnyk telon jer sis... Fungsi mnyapu mnyk pda tuk tpk kki bby..perut..dada dn blkg bby tu supaya bdn bby xmsok angin..xla kmbung perot nnti..lg pn hngatkn bdn bby supaya bby selese...xsjuk... Klaw sapu mnyk @ krim yg sjuk.. Ilng la function nyer...

Saya pakai myk afiat je utk baby..dr lahir smpai skrg dh 2y..ank sy kulit jns sensitif.myk telon or myk yuyi akn buat kulit dia jdi merah2.mcm udang kne bakar sometimes..ble guna myk afiat alhamdulillah.kembung perut pn xde.

Awakk.. Try krim sekapur limau.. Bukn baby je boleh pakai.. Awak pon boleh.. Xpanas.. Dye sejuk je.. Komen no fon. T saya pm awak

Sya sediakan ni.. Minyak kayu putih rm10.80 Minyak telon rm10.80 Baby balsam rm16.80

Sye guna anugerah dgn najla...asmak sbagai plngkap...dlm beg sye msti ad 3 bnda nie...

Sy tak pakai minyak..pakai krim mayyababy..tak panas, sejuk lagi ada la..bau pun wangi je

sya guna minyak telon bebiku dr lps bsalin sampai la skrg

Sy guna ubt bayini mestika.. Dan dia serasi.. Kentut2 je

Saya anak dah tiga pakai minyak kayu puti saja sis

Sy suke minyak berubat nona roguy.. Xpanas..