Alhamdulillah

Genap 39 minggu , alhamdulillah selamat bersalin . Baby boy , Normal 3.10kg . 27/2/2020

26 Balas

Alhamdulillah sis. Semoga diberikan kesihatan yg baik buat kalian berdua. Aaamiinnn3 ya Allah. 🐨🐻🦄💜💚

Tahniah sis.. due sy 27 tapi tak keluar lagi baby boy.. harap2 boleh normal juga mcm sis🥰 tahniah ya

Alhamdulillah Tahniah... Smoga Mama n baby sihat selalu.. Selamat berpantang 🙂

Alhamdulillah tahniah 😍 . Kita dah 39 minggu 4 hari still belum ada tanda 😂

Alhamdulillah. Harap ibu & baby sihat. Selamat berpantang ya

Tahniah... Smoga sy pn dipermudahkan... #39w1d

Alhdulillah , congratz n selamat berpantang sis

tahniah sis.. slamat bpantang.. 😘😊

Alhamdulillah.tahniah.selamt berpantng

Alhamdulillah..selamat berpantang😁