Alhamdulillah

Alhamdulillah sy selamat melahirkan baby boy 3.57kg Maaf boleh typo pulak . 3.57kg bukan 5.7kg

Alhamdulillah
75 Balas

Alhamdulillah.. tahniah sis.. sis ada kncing mnis ke.?? Sb bby besr?? Ape pn selmt berpntng yew.. moga sis dan bby siht sntiasa.. aminn..

Hehe mak mentua saya lahir kan husb saya dulu 4.8kg Bersalin normal , tny dia makan apa smpai jd bigboy dia ckp dia suka makan betik

4y ago

sama mak mertua saya lahirkan husband dulu 4.95kg tp takda koyak n jahit

alhamdulillah... semangatnyr baby.. smoga mummy n baby sihat n slmt bpantang mummy.. hug n kiss for bby ya...

Wow... Besarnya baby.. Xlarat nak dukung lama2 nanti... Baby sy sbulan 5.5kg pun da terasa... 😅😅

Alhamdulillah.. Tahniah. Selamat berpantang. ❤️ Beratnya baby sis. 😊 Besalin normal atau czer?

tahniah sis... nk tnya cukup due x? sbb xpnh dgr lg bby lhir brt 5kg. ni 1st time.

Semangatnya baby..1st time dgr bby lahir 5.7kg.. Alhamdulillah puan..selamat berpantang..

4y ago

Oo..😅

Wah alhmdulilah..sis bersalin normal ke czer? Btw selamat berpantang sis 💪😁

Biar betul. Anak saya 5 bulan pun belum sampai 5.7kg😅 apa2 pun tahniah sis

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang 👏🏻👏🏻👏🏻