Buku pink 20 week

Hai. Mommys smua nak tanya sy dh hamil 20 weeks dan baru je buat buku pink dekat klinik kerajaan. Klau sy nak sambung check up dekat klinik swasta , masih boleh ke memandang dh 20 week?

2 Balas

kalau bukan kategori high risk, just inform kk nak check up kt swasta dan bgtau sebab apa. pastu call klinik swasta yg nk pegi tu terima tk klu buku pink kk utk follow up situ terus. tp rasanya kk akan insist utk follow up dgn diorg jgk.

boleh je cek up swasta.