normal ke..?

Hai mommys normal ke 36 mggu, kepala baby blum masuk panggul?risaular?? Ada x mummys yg mcam saya??

2 Balas

Ya normal. Saya bersalin akhir minggu ke - 38. Last scan tu 3 hari sebelum bersalin. Kepala kat bawah tapi tak masuk laluan lagi. Masa nak bersalin tu baru engage dan keluar. Ni ikut sifat baby jugak. Baby saya lebih tenang, relax, slow dan steady. Skrg umur 9 bulan pun sama sifatnya.

5y ago

Yeke..takot jugak huhu

Spatotnya dh enggaged. Sy bersalin 37w. Xpe, hrp dlm masa terdekat ni dia engaged la tu.. ☺️

5y ago

Tak tau la sis. X pernah plak amalkan.. Klu rasa selamat, ok try jer. Dont worry la, next week engaged la tu. Hehe..