Cara Penjagaan Diri Ketika Hamil?

Hai mommys. Blh x share cara penjagaan diri sewaktu hamil? And supplement yg perlu diambil utk bantu perkembangan baby dlm perut.. Tq ?

11 Balas

Vitamin yang kk bg jangan skip. Teruskan. Elakkan makan makanan yang boleh dropkan hb seperti coklat. Makan² makanan berkhasiat, sayur bayam, ulam pegaga, buah² yang berkhasiat. Banyakkan minum air putih, kurangkan manis,

Vitamin yg klinik bagi . And vitamin C yg utk kesihatan dalaman. Alhamdulillah baby takde eczema lepas lahir

Awal kehamilan asid folic, lps tu mkn ubat kk bagi n makanan real food.

Vitamin yg kk bg. Lpas 5 bulan sy consume neurogain. Skrg dh 32w.

Saya amik vit & jus mamariam sis

Makan yg doktor bagi tu dah cukup

jgn skip mkn vitamin yg kk bg..😊

5y ago

vitamin kk apa sis?

Utk baby, amik asid folic

Vit yg kk bagi je

asid folic jer