Mornings sickness

Hai mommys, ada tak sesiapa morning sickness sampai perut masuk angin sehinggakan kita x lalu langsung jamah makanan

18 Balas

Kena mkn sikit . Kalau tak mmg kena muntah hijau n gastrik .. saya dah merasa , mmg sakit n perit .. sampai duduk wad . Skrg dah 32w . Masih kena gastrik tu 🥹

5mo ago

heehe ye munirah.. apa pon jgn lupa mkn walaupon sikit.. sy minyak angin cap kapak dh jd bff hahha..sbb kan terlampau teruk g klinik swasta checkup doktor bg ubat muntah n angin..skrg alhamdulillah ank dh msuk 7 bulan dah..