Pill Perancang

Hai mommy2,nak tanye laa sape pernah makan pill perancang Noriday yg Kk bagi..Ada kesan pape tak..Sy bersalin czer klau boleh nak jarak kn kehamilan n klau mkn pill perncng still kena buang luar ke ?..

1 Balas

sy makan oke je , xdk mslh ap2 , alhamdulillah stkt ni xlekat lg laa hihi , walau pon terlepas ke dlm 😅

5y ago

99% akn lekat , rezeki allah nk bg mn thu kn . sy mkn dh msk 6bulan, tkt skrg ni oke je , period stabil n tiap2 bulan ok je . susu bdn pn oke je