baby kurang berat badan

hai mommy2...nak tanya susu similac neosure boleh tak baby biasa minum...anak lahir cukup bulan tapi berat masuk line kuning..😔😔 da try bgi s26 tp berat naik sikit je...skg bby da 9bln..berat masuk line kuning

2 Balas

cuba byka nutrisi dlm pemakanan baby juga. boleh join happy food baby malaysia. dekat sana ramai mommy share nak naik kn berat badan baby mcm mna. admin pon rajin reply

1y ago

da follow tp tu la naik sikit je berat...baby ok..aktif..sihat...cuma berat dia je x cantik