baby 6month ++

Anak sy susah makan. Berat badan pun naik sikit sahaja tapi masih melepasi garis line kuning. Saya bercadang nak tukar susunya. Ada cadangan susu apa yang sesuai? Sekarang anak saya masih minum similac neosure

3 Balas

breast feed tak awak? buatlah makanan yang sedap2 untuk dia cth puri pisang, puri lobak, puri kentang dah lepas 4 days rules try campur2 pulak

5y ago

X dah.susu formula..dah buat puri dia tak makan..tutup mulut...

Baby 6bln dah boleh beri makan selain minum susu..mcm puri kentang ke bubur..bagi makan dgn kuantiti sedikit tetapi kerap..

5y ago

Dah buat...puri dia x nak mkm

Sy buat puri buah, sayur n bubur juga. Tp baby x berapa nk mln