Sakit di bahagian bawah..

Hai mommy2.. sy pregnant 15 weeks, tpi skrg selalu rasa sakit di bahagian bawah.. ada yg mcm saya x? Normal ke?

6 Balas

Masa saya preg 11 weeks, ada juga sakit bahagian bwh perut. Next few hour tumpah darah n doktor cop threatened miscarriage 😢 Tp alhamdulillah now dh 16 weeks dah.My advice is take rest few weeks

bagi saya itu sangat normal sebab baby membesar dan tolak semua organ, lemak yg ada. lagi satu sbb kurang minum air memang akan sentiasa rasa sakit sy selalu kena marah bab ni dgn doktor 🤣🤣

sy 6bulan hadapi masalah tu. alhamdulillah skg tunggu hari tuk bersalin.. cume kne more careful ok 💪💪

normal sis alhmdullillah skrg dh 33weeks

3y ago

kalau mcm tu lega saya..hihi semoga urusan awk berslain nnti dipermudahkan, tq tau ❤️

normal, bnykkn rehat. buat senama kagel

3y ago

yeke alhamdulillah, terima kasih 🥰

normal