Kena jumpa pakar O&G

Hai Mommy² smua. Sy ad gdm dc, skrg 29w. Nnt dh 32w Dr sruh jmpa pakar o&g katanya sbb gdm. Tp, bila sy tnya knalan² sy yg sngkut gdm. Xde pn kena jmpa o&g. Ke depends on KK yg kita checkup ye . Sy risau, tkut nnt dia tntukan trikh kena serah diri awl utk bsalin ke, @ dia decide kena czer ke. Dah mcm² pkir. Jmpa pakar o&g nnt apa yg pakar tu buat ye.

7 Balas

Saya pun sama. Tapi masa pergi o&g tu dah lama. Memang kena followup masa trimester 2 haritu pastu kebetulan sangkut gdm. Memang kena followup kat hospital sampai beranak la citer dia. Kena bebetul jaga makan nanti kena bebel dgn doc🥲

4mo ago

Dah kali ke3. Saya pun jarang makan/minum manis2 tapi sangkut jgk. Nurse kata takpe sbb 1st time. Ni kena jaga makan betul2 sbb doc kata baby besar😅