Kena jumpa pakar O&G

Hai Mommy² smua. Sy ad gdm dc, skrg 29w. Nnt dh 32w Dr sruh jmpa pakar o&g katanya sbb gdm. Tp, bila sy tnya knalan² sy yg sngkut gdm. Xde pn kena jmpa o&g. Ke depends on KK yg kita checkup ye . Sy risau, tkut nnt dia tntukan trikh kena serah diri awl utk bsalin ke, @ dia decide kena czer ke. Dah mcm² pkir. Jmpa pakar o&g nnt apa yg pakar tu buat ye.

7 Balas

jgn takut dan jgn fikir bukan2.. sy tak mengandung belum kawen pun jumpa pakar o&g dulu. sy sihat je, sekadar nk cek apa yg patut

4mo ago

yg ni btul wak. sy rs jmpa nurse plg baik. dia macam akak² yg bg nasihat utk adik². kdg² kita je terpengaruh dgn media kan. ckp nurse grang. mgkin ad tp xsmua. sy slalu doa smoga dpt jumpa org yg baik² je. trima kasih tau