air ketuban bocor usia 30w

hai mommy2 smua ade x sma kes mcm sy air ketuban leaking kandungan baru 30w..changes utk baby macamna ye..skg tgh admit hospital putrajaya..setakat ni check heartbeat baby ok lagi..risau sgt..anak first

2 Balas

Saya anak first pun macam tu sis , lepas 2hari leaking doc suntik ubat matangkan paru2 . Dua dose . Lpas dapat yg kedua dose malam tu trus nak bersalin . Moga sis dipermudahkan 😊 tapi time tu saya 32weeks ..

2y ago

sy smlm lepas check smua doc ccuk dexa terus..pagi td dh settle 2dose..harap baby okla..gerakan pn masih normal..stakat ni xde sakit perut apa..dh masih leak sikit2..