Kembar

Hai mommy2 siapa2 ada pengalaman anak kembar ya cuba certa pengalaman mommy2 y ada dekat sini .... sbb saya kedang 1minggu kena jump doc scan 2 kali ... risau pulak ...... kalau scan 2 kali seminggu dah kenapa ya ?????

2 Balas

Tahniah sis pregnant kembar😊 Next time kalau sis rasa nak tanya atau musykil.. Tanya je dengan doc sis.. Saya kalau appointment dengan doc je saya akan tanya semua.. Bukan apa kita tak pasti dan tak tahu, jadi lebih mudah kalau habis je scan terus tanya.. Doc pun akan jelaskan dengan details nanti😊

hm berdasarkan apa yang saya baca tentang kandungan kembar, lebih tinggi risiko berbanding kandungan biasa. boleh rujuk posting FB Dr Imelda tentang kandungan kembar untuk tahu lebih lanjut.